Grosime 1 Mm Grosime Placi de tavan din aluminiu

Grosime 1 Mm Grosime Placi de tavan din aluminiu

locul de origine: China
marca: BAHE
material: aluminiu, aliaj de aluminiu
grosime: 0,8 mm, 1,0 mm, 1,2 mm
tratament de suprafață: acoperire cu pulbere, vopsire prin pulverizare

Detalii produs

Placile de plafon din aluminiu sunt unul din materialele plafonului suspendat produse in ultimii ani. Tavanul de aluminiu din formă de U are o vedere deschisă, ventilație și ventilație și liniile sale sunt luminoase, îngrijite și bine organizate, care reflectă stilul modern simplu și clar, simplu și convenabil pentru instalare și dezasamblare și a devenit principalul produs al popularului de decorare în ultimii ani. Este folosit într-un loc public cu mulți oameni și dens în inginerie de ascundere, care este convenabil pentru circulația aerului, evacuarea și disiparea căldurii în același timp, și poate distruge lumina în mod egal și face întregul spațiu spațios și luminos. Este utilizat pe scară largă în metrou, gară de mare viteză, stație, aeroport, shopping shopping mall, trecere, loc de odihnă, toaletă publică, pereți exteriori clădiri și alte locuri deschise.

FAQ:

1. Oferiți probe gratuite:

Dragă, da! Noi oferim eșantioane gratuite, dar plătiți costul expres.

2. Vă rog să-mi oferiți cel mai bun preț?

Dragă, da! Avem propria noastră fabrică și societate comercială, vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre pentru a vă oferi cel mai bun preț.

3. De ce să cred că calitatea ta este cea mai bună?

Stimate, produsele noastre au trecut testul german TUV (Technischen Uberwachungs Vereine), franceza BV și ISO9001: 2008.

4. Cât despre capacitatea de productivitate a fabricii?

Stimate, productivitatea fabricii noastre este de 400.000 de metri pătrați / lună.

Anchetă