Plafon de aluminiu lemn de cereale

Plafon de aluminiu lemn de cereale

Caietul de sarcini: personalizate

Grosime: de obicei 0,5-1,2 mm

Tratament de suprafață: poliester acoperit cu pulbere, transfer termic, imprimare

Materie prima: aliaj de aluminiu 1100, 3003, 5257, seria 6061

Tara de origine: Guangdong China

Detalii produs

Plafon de aluminiu lemn de cereale este un fel de tavan la modă. Acesta înlocuieşte lemn bord şi devine un plafon de eco-friendly. Compara cu lemn bord, tavan de aluminiu lemn de cereale are avantajul de a usoare, rezistente la umiditate, căldură de izolare şi rezistenţă la coroziune. Plafon de aluminiu lemn de cereale este utilizat pe scară largă în hotel şi mall-ul, deoarece este atractiv şi naturale.

Plafon de aluminiu lemn de cereale este popular în aceşti ani din cauza linie dreaptă tip, open frame, diverse culori si flexibile de proiectare. Plafon de aluminiu lemn de cereale are linie de ordonat şi clar strat pentru a afişa stil scurt şi la modă. În plus, acest tip de tavan este foarte uşor de instalat şi demontat.

Plafon de aluminiu lemn de cereale pot fi personalizate de lungime 6 metri. Grosimi disponibile este de 0,5 mm-1,2 mm. Suprafaţa finit de cereale din lemn are avantajul de cereale clare şi vii, vreme excelenta rezistenta, ignifug şi eco-friendly.

Bria compania face placa pe precizie si perfectiune suprafaţa pe ca control standard, pentru a produce buna calitate din lemn de cereale din aluminiu plafonul pentru client. Bria aduce în tehnologia de Italia transferul lemn de cereale pentru asigurarea plafon frumuseţe, vreme excelenta rezistenta, rezistenta la coroziune si durabilitate.


1、8mm agăţat Polulwood grain aluminum ceiling-1.jpg


2、The chila de deflectoare de aluminiu în formă de U


3、U-forma aluminiu deflectoare tavanwood grain aluminum ceiling-2.jpg


虎门国际购物中心 (10).jpg  虎门国际购物中心 (25).jpg

惠州华贸中心 (36).JPG 惠州华贸中心 (54).JPG 惠州华贸中心.JPG

Anchetă