Tavan grilă din aluminiu

Tavan grilă din aluminiu

Specificații: H30, H40, H50mm

Grosime: de obicei de 0.3-0.5mm

Tratarea suprafețelor: poliester pulverizat, imprimare cu transfer termic

Materie primă: aliaj de aluminiu 1100, 3003, 5257, seria 6061

Tara de origine: Guangdong China

Detalii produs

Tavanul grilajului din aluminiu este compus din chila principală și chila auxiliară la conectare. Are o bună ventilație, o rezistență superioară la foc, o instalare ușoară, o structură delicată și un sentiment puternic de spațiu. Plafonul decorativ cu celule deschise poate fi personalizat după specificațiile și culorile sale. Este frecvent utilizat în birouri comerciale și muzeu. După instalare, plafonul grilajului metalic este frumos, colorat și durabil în utilizare.

Tavanul grilaj pătrat din aluminiu are o caracteristică ușoară, un sistem excelent de ventilație, o rezistență bună la foc, o construcție clară și un strat, un efect de vizibilitate deschisă, o culoare și o durabilitate variată. Tavanul grilaj pătrat aluminiu este flexibil pentru a fi instalat la înălțime diferită, în plus, plafonul grilajului din aluminiu păstrat poate fi perfect aliniat cu plafonul din aluminiu, tavanul din aluminiu și plafonul din aluminiu liniar.

Tavanul grilaj pătrat din aluminiu este aplicat pe scară largă în mall, restaurant, supermarket și centru de divertisment etc.


Stâlp de suspendare de 1,8 mm

aluminiu pătrat grilaj plafon-1.jpg


2, Piese agățate de 50 de chile principale


3,50 chile principale


4, Piesele agățate


5, Întinderea rețelei
aluminiu pătrat grilaj tavan-2.jpg


4.jpg惠州华贸中心5.JPG

惠州华贸中心6.JPG惠州华贸中心7.JPG


9 合作 伙伴 标题


Anchetă