Panou de placaj de fagure din aluminiu

Panou de placaj de fagure din aluminiu

BAHE Materiale de constructii Co., Ltd. de înaltă calitate panouri de fagure din aluminiu fagure de perete pentru perete exterior arhitectură și decor interior de perete, transport și industria de construcții navale. Panoul din fagure de aluminiu este un panou de tip sandwich lipit de materialul din față și cu un miez de aluminiu între foaia de aluminiu. Oferă proprietăți mecanice ridicate și performanțe bune la foc.

Detalii produs


SPECIFICAȚII

BAHE Materiale de constructii Co., Ltd. de înaltă calitate panouri de fagure din aluminiu fagure de perete pentru perete exterior arhitectură și decor interior de perete, transport și industria de construcții navale. Panoul din fagure de aluminiu este un panou de tip sandwich lipit de materialul din față și cu un miez de aluminiu între foaia de aluminiu. Oferă proprietăți mecanice ridicate și performanțe bune la foc.aluminiu-fagure placare-panel-1.jpg

aluminiu-fagure placare-panel-2.jpg


Materialul de față: aliaj de aluminiu sau oțel inoxidabil

Grosime: 5mm ~ 100mm

Dimensiune: poate fi personalizat (dimensiune max: 2000 x 3000 mm)

Finisaj: fluorocarbon, înveliș, oglindă, eloxat, lemn grafit, imprimare, model de piatrăPROCES ȘI CALITATE

Certificare ISO9001: 2008

BAHE a finalizat numeroase proiecte cum ar fi clădirea de birouri, sala de ședințe, peretele remarcabil, hoteml folosind panoul de fagure din aluminiu, acustic și termoizolație.PACKAING & LIVRARE

pachet: placi de placaj inlindate cu forma de protectie

timp de lucru: 7 ~ 15 zile lucrătoare sau depinde de calitatea produsului


COMPANIA NOASTRĂ

Soluții BAHE este un contractor arhitectural de metal și fabricant operează în principal în Guangdong China. BAHE a fost încorporată în 2010 și de atunci a construit o continuare tot mai mare a ustomerilor loiali. Misiunea BAHE este de a aduce măiestria veche a lumii și atenția neclintită a detaliilor la fiecare proiect căruia îi este încredințată. BAHE gravitează spre proiectele pe care majoritatea celorlalte companii le-au dat. BAHE nu caută volume mari, proiecte repetitive, ci mai degrabă proiecte de dimensiuni medii care necesită o mare apreciere pentru viziunea designerilor.

Clienții tipici ai soluțiilor BAHE sunt antreprenorii generali și alți subcontractori și fabricanții care doresc să-și servească clienții proprii cu produsul absolut cel mai bun, le aduce soluțiilor BAHE pentru asistență pentru anumite elemente care necesită o atenție deosebită.


O pereche de:nu Următoarea:Aluminiu perete împrejurul bord

Anchetă