Plafon de aluminiu în formă de S

Plafon de aluminiu în formă de S

Caietul de sarcini: latime s300 mm

Grosime: de obicei 0,8-1,2 mm

Tratament de suprafață: poliester acoperit cu pulbere

Materie prima: aliaj de aluminiu 1100, 3003, 5257, seria 6061

Tara de origine: Guangdong China

Detalii produs

Plafon din aluminiu în formă de S are un design unic, extra puternic efect vizual 3D, folosind un dedicat chilei rezistente la vant pentru instalare, fiecare clip este conceput pentru a fi windproof. Este durabil şi mai potrivite pentru decorare în aer liber, mai ales pentru staţie de benzină. Plafon de benzi aluminiu are caracteristica de termoizolare, dovada de mucegai şi lumină greutate.

Plafonul de aluminiu în formă de s a bun aliaj materia primă şi înaltă precizie a face panoul pe suprafaţă mai plat. În plus, vopsea brand internaţional poate asigura efectul de tavan şi durata de viaţă. De asemenea, poate fi numit aluminiu windproof tavan fals, care este frecvent utilizat în staţie de benzină, deoarece are caracteristicile ignifug, lumină greutate şi echilibru instalarea sistemului.

Plafonul de aluminiu în formă de s sunt folosite in benzinarie, autogara, aeroport si mall-ul. Este oportun să se utilizeze în locul publice mari şi deschise. Efect terminat fără rezerve pot fi cauzate de panoul de rău sau keel, asa ca este important pentru a analiza calitatea panoului şi instalarea sistemului. Bria companiei pot satisface cererea mare standard.


1、M8 zincat agăţat Poluls-shaped aluminum ceiling-1.jpg


2、Hanging parti de 50 mian keel


3、S-forma keel


4、50 principal keel


5、Hanging părţi ale S-forma keel


6、S-forma aluminiu tavan


s-shaped aluminum ceiling-2.jpg


221462627330726584.jpg  IMG_6128.JPG

IMG_6137.JPG  汽车加油站 (2).JPG

Anchetă