Cap de ecran cu picătură de apă

Cap de ecran cu picătură de apă

Specificație: personalizată

Grosime: de obicei 0,8-1,2mm

Tratarea suprafețelor: poliester pulverizat, imprimare cu transfer termic

Materie primă: aliaj de aluminiu 1100, 3003, 5257, seria 6061

Tara de origine: Guangdong China

Detalii produs

Tavanul pentru picături de apă îi plac picăturile de ploaie în aer. Structura este simplă, este făcută din aluminiu prin turnare prin extrudare, este greu și rigiditatea este bună. Structura de instalare este structura de fixare a chilei. Acest tavan metalic liniar are avantaje de înălțime unică, aranjament ordonat și structură de vizibilitate. Este de obicei aplicabil pentru mall.

Tavanul de apă pentru căderea apei are un sistem convenabil de instalare, este ușor de instalat și reparat echipamentul de stingere a incendiilor, echipamentul de aer condiționat și dispozitivul de iluminare. Acest tip de plafon este utilizat pe scară largă în locuri publice și deschise, cum ar fi stația de metrou, supermarket, aeroport, divertisment, săli de expoziții și așa mai departe.

Tavanul pentru picături de apă are avantajul unei linii clare, al unui sistem luminos, al unor culori diferite și al senzației puternice de viziune. Acesta poate fi personalizat la înălțime diferită pe baza nevoilor dvs.

Compania Bahe realizează un plafon uimitor de cădere a apei, care este flexibil pentru a fi menținut. Plafonul poate ascunde chila și alte facilități care au un efect scurt și la modă.


picătură de apă plafon-1.jpgpicătură de apă plafon-2.jpg


广州保利国际贸易中心4.JPG广州保利国际贸易中心8.jpg

Anchetă