Perforate plafon din otel zincat

Perforate plafon din otel zincat

Caietul de sarcini: personalizate

Grosime: de obicei 1.0-1.5 mm

Tratament de suprafață: poliester acoperit cu pulbere, PVDF acoperite

Materie prima: aliaj de aluminiu 1100, 3003, 5257, seria 6061

Tara de origine: Guangdong China

Detalii produs

Perforate plafon din otel galvanizat este demn, structurat, cu duritate mare, stabilitate ridicată, şi nu va cădea cu timpul. Sistem de plafon din otel galvanizat pare groasă, şi cu mare netezimea. Ea are două modele. Este simplu şi celălalt este perforat. Perforat o are stilul rotund deţin, piaţa deţine, prismatice purtat gaura, dreptunghi, gaura de prune, etc. În plus, acesta poate fi personalizat la caietul de sarcini şi de culoare.

Perforate plafon din otel zincat poate fi suprafata finisata a acoperit cu pulbere, vopsea pulverizare sau vopsea pvdf acoperite. Oamenii pot alege corespunzătoare vopsea modul bazat pe utilizarea real mediu.

Perforate plafon din otel zincat ocupă cotele de piaţă şi mai mult în viitor. Potrivit strategiei naţionale de energie, placă de oţel zincat este utilizat pe scară largă din cauza resurselor de fier şi placă de oţel intentia este mai bună decât din aluminiu. În piaţa internaţională, perforată plafon din otel galvanizat este aplicat în site-ul de nivel ridicat pentru suprafaţa sa de frumos si plat. Deşi există standard ridicat pentru tavan decor, dar perforată galvanizat otel tavan şi satisface cererea.

Bria compania provocări tehnica mai greu pentru a face tavan plat si arata ca o oglindă. A face tavanul cu tehnologie de top, facilitatea de prelucrare bune şi ani de experienţă, produsul Bria companiei poate sta testul timpului.


1、8mm agăţat Polulperforated galvanised steel ceiling-1.jpg

 

2、Hanging piese de chilă principal 50


3、50 principal keel


4、Hanging piese de forma Z keel


5、Z-forma keel


6、Z-forma plafon din aluminiu


perforated galvanised steel ceiling-2.jpg


钢板天花 (1).jpg

钢板天花 (2).JPG
16 联系信息3.jpg


Anchetă