Coloană Panou de fagure de aluminiu

Coloană Panou de fagure de aluminiu

Specificații: personalizate

Grosime: personalizată

Tratament de suprafață: acoperit cu PVDF, acoperit cu pulbere de poliester, imprimare cu transfer hermal, tratament cu efect de marmură

Materie primă: aliaj de aluminiu 1100, 3003, 5257, seria 6061

Tara de origine: Guangdong China

Detalii produs

Coloana Panou de fagure din aluminiu este unul dintre materialele reprezentative ale decorării interioare și exterioare a coloanei. Compoziția produsului:

1. Panoul frontal din aluminiu folosește placa din aluminiu de înaltă calitate pentru substrat, grosimea este de 0.7 ~ 1.2mm.

2. Panoul inferior din aluminiu utilizează placă din aluminiu de înaltă calitate pentru substrat, grosimea fiind de 0,5 ~ 1,0 mm.

3. Miez de fagure din aluminiu folosește miezul de bază cu miez hexagonal de fagure de aluminiu, grosimea foliei de aluminiu este de 0,04 ~ 0,07, lungimea laterală este de 5-6mm.

4. Adezivul este un film epoxidic bicomponent și rășină epoxidică.

Coloana Panou de fagure din aluminiu are avantaje ca rezistență ridicată, greutate redusă, bună planeitate, rezistență la foc, izolare fonică, izolare termică, rezistență excelentă la intemperii, duritate bună a suprafeței și ușor de curățat. Placa de aluminiu de placaj de fagure de diferite dimensiuni și dimensiuni are o înălțime extrem de ridicată și are avantajul că nu este ușor de distorsiune și poate atinge cea mai mare intensitate și rezistență la încovoiere cu cea mai ușoară greutate, ceea ce este incomparabil comparativ cu alte materiale, în prezent materialul preferat cu greutate redusă din industria construcțiilor. Coloana Panou de fagure de aluminiu este utilizat pe scară largă în decorarea în stilul exterior și interior al stâlpilor.


Coloana Honeycomb Aluminiu Panel-1.jpg

Coloana Honeycomb Aluminiu Panel-2.jpg


5.jpg6.jpg

IMG_2223.JPGIMG_3444.JPG深圳机场 (50).jpg11 我们 的 工厂 标题Anchetă