Tub de dreptunghi din aluminiu

Tub de dreptunghi din aluminiu

Caietul de sarcini: personalizate

Grosime: personalizate

Tratament de suprafață: poliester acoperit cu pulbere, PVDF filmate, transfer termic, imprimare.

Materie prima: aliaj de aluminiu 1100, 3003, 5257, seria 6061

Tara de origine: Guangdong China

Detalii produs

Tub de dreptunghi din aluminiu se face de mucegai de procesare materii prime de aluminiu. Din cauza aceasta este eco-prietenesc produse, acesta promovează naţionale sectorului materialelor de constructii. Instalarea este flexibil şi convenabil, poate fi, de asemenea, o varietate de specificaţii panou şi culoare amestecat. Sparge monotonia de stil, face efectul mai multe moda. Din aluminiu extrudare este popular în arhitect şi designer pentru avantajele sale de înaltă rezistenţă şi extensibilitate, uşor de instalat şi demontat.

Tub de dreptunghi din aluminiu este aplicat în decor de perete exterior. În special, acesta este utilizat pe scară largă în shopping mall, centru de divertisment, sală de expoziţie şi hotel, etc.

Tub de dreptunghi din aluminiu poate fi flexibil pentru a ajusta înălţimea, prezinta efect diferit în funcţie de diverse culori si dispozitiv de potrivire lampă. Tub de aluminiu extrudat este mai bună decât în formă de u aluminiu tavan din cauza duritate si durabilitate. Efectul de instalare terminat arata mai mult impresia stereoscopica si elegant.


1、8mm agăţat Polul3aluminum rectangle tube.jpg


2、Hanging piese de chilă principal 50


3、50 principal keel


4、Hanging piese pentru profil aluminiu tavan


5、Profle aluminun tavan


6、Cover广州市供销社3.jpg  广州市新图书馆3.jpg

广州市新图书馆10.jpg 广州市新图书馆15.jpg 广州太阳新天地6.jpg11 我们的工厂标题.jpgAnchetă