Tubul rotund din aluminiu

Tubul rotund din aluminiu

Specificație: personalizată

Grosime: personalizată

Tratament de suprafață: poliester pulverizat, acoperit PVDF, imprimare cu transfer termic.

Materie primă: aliaj de aluminiu 1100, 3003, 5257, seria 6061

Tara de origine: Guangdong China

Detalii produs

3 产品 特征 标题 .png

Tubul rotund din aluminiu este un produs nou de protecție a mediului. A câștigat popularitate ridicată de pe piață datorită formei sale rotunde, designului deschis și flexibil al instalării, setării libere a spațiului și aranjamentului flexibil. Dimensiunea și culoarea se bazează pe nevoia dvs. Este utilizat pe scară largă în stația de metrou, gări, aeroporturi, centre comerciale etc.

Tubul rotund din aluminiu are caracteristică ușoară și vedere deschisă. Este potrivit pentru decorarea spațiului mare, poate face spațiul mai luminos și mai blând. Există o senzație stereoscopică datorită formei sale speciale. La începutul secolului al XXI-lea, designerul constată că majoritatea locurilor publice sunt decorate cu tavan tradițional, fără aer curbat, fără lumină puternică, astfel încât tubul rotund din aluminiu să apară atunci când este necesar.

Tubul rotund din aluminiu este prelucrat prin extrudare, cu linie dreaptă, duritate puternică și construcție constantă. Este popular folosit în exterior pentru caracterul vântului.

5 节点 图 标题 .png

Stâlp de suspendare de 1,8 mm tub din aluminiu rotund-1.jpg


2, chila Pipk


Șurub și piuliță de 3,6 mm


4,50 țeavă rotundă


5, Capac lateral
aluminiu tub rotund-2.jpg


封面.jpg开平东汇城.jpg开平东汇城2.jpg

开平东汇城 (5).jpg广州保利国际贸易中心 (48).jpg

开平东汇城3.jpg11 我們 的 工厂 标题
Anchetă