Panou de plasă din aluminiu

Panou de plasă din aluminiu

Caietul de sarcini: personalizate

Grosime: personalizate

Tratament de suprafață: poliester pudra filmate, PVDF acoperite,

Materie prima: aliaj de aluminiu 1100, 3003, 5257, seria 6061

Tara de origine: Guangdong China

Detalii produs

Panel aluminiu Mesh este utilizarea de placă de aluminiu de stantare, se întinde de la gaura în formă de diamant cu ochiuri în formă de farfurie. Aluminiu Mesh panoul are un mare factor de transmisie luminoasă, nu numai poate juca un rol foarte bun în decorarea scut, dar Arată, de asemenea, frumusetea originale arhitecturale.

Aluminiu Mesh panoul aspect este generos, oferindu-un puternic impact vizual, structura este durabil; în acelaşi timp oferă diferite efecte optice şi acustice, este propice pentru a aprinde inspiraţie de design de designer. Placa de reţea mărimea ochiului de plasă de aluminiu şi densitatea ochiurilor de plasă poate fi personalizat. Panoul de aluminiu prelucrare, combinate cu rama de aluminiu de dimensiunea cerută, ar putea asigura că duritatea întregului forum, puteţi obţine un efect bun plat.

Aluminiu panouri de plasă prinde contur în romb gaura fiind perforate şi întins cu aluminiu aliaj. Este plat şi drepte în viziune, performante bune în izolaţie termică, rezistente la foc şi quakeproof. De asemenea, aluminiu Mesh Paneluri a luminousness excelent pentru a arăta frumuseţea clădirii originale. Şi se utilizează în plafonul suspendat, externe şi decoraţiuni interioare şi sală de gimnastică, etc.


1、Steel suportAluminum Mesh Panel-1.jpg


2、expansion surub


3、Self-atingând şurub


4、angel otel


5、Countersunk NIT


6、Alum suport


Panou de 7、aluminum

Aluminum Mesh Panel-2.jpg


1.jpg  3.jpg

F1_vvip_lobby2.jpg IMG_6047.jpg 深圳书城 (20).JPG
15联系方式2.jpg


Anchetă