Panel din aluminiu anodizat

Panel din aluminiu anodizat

Caietul de sarcini: personalizate

Grosime: de obicei 1.5-3.0 mm

Tratament de suprafaţă: Tratament de oxidare anodică

Materie prima: aliaj de aluminiu 1100, 3003, 5257, seria 6061

Tara de origine: Guangdong China

Detalii produs

Panel din aluminiu anodizat, prin electroliza acidului conductiv electrolit care constituie anod metal suprafaţă oxidat aluminiu, generate în mod natural o grosime şi alumină fin strat film protector, care nu este un strat suplimentar, stratul de oxid de film nu va vor cădea. Este nevoie de o inalta tehnologie pentru a face fiecare bucată de aluminiu anodizat panou.

Tehnologie de tratament de suprafaţă din aluminiu anodizat panoul este diferită de tehnologia obişnuită pictura, este prin curent electric pentru a face electrolit acide conductiv electroliza, pentru ca anod de aluminiu metal oxidarea suprafetelor, din aluminiu suprafaţă, va creşte un strat gros de alumină fin film protector, acest strat de oxid de film nu este o suplimentare strat, nu va cadea.

Panoul de aluminiu anodizat este cu sentiment puternic de metal, şi tratamentul anod de aluminiu panou aspect este duritate mare, până la bijuterie de calitate şi rezistenţă zero, Furnir de aluminiu anodizat au puternic anti-poluare: protecţie usor de curat, simplu, nu amprentele digitale, simplă curăţare, nici o coroziune pestrițe.

Comparativ cu alte panoul de placare interior aluminiu, acesta va fi mai luxos şi utilizate în high-end camerele, aeroport, sali de conferinta, sali de expozitii si alte locuri.


1、pop NITAnodized Aluminum Panel-1.jpg

2、Alum suport

3、Foam

Panoul de placare 4、aluminum

5、Self-atingând şurub

6、sealant

7、Square otel tub

8、angel otel

9、set suruburi

10、expansion surub
Anodized Aluminum Panel-2.jpg


888A0750.jpg  广州万达广场 (8).jpg

IMG_6744.JPG  广州云峰珠宝城 (16).jpg
15联系方式2.jpg


Anchetă