Coloană panou de placaj din aluminiu

Coloană panou de placaj din aluminiu

Specificații: personalizate

Grosime: de obicei 2.0-3.0mm

Tratament de suprafață: poliester pulverizat, acoperit cu PVDF, imprimare cu transfer termic, tratament cu efect de marmură

Materie primă: aliaj de aluminiu 1100, 3003, 5257, seria 6061

Tara de origine: Guangdong China

Detalii produs

Panoul de placaj din aluminiu din panou este personalizat pentru pilonul decorativ interior și exterior. Panoul din panoul de aluminiu din panou este un material plăcut în formă de arc. Poate satisface cerințele designerului pentru diferite forme și modele. Nu poate fi în loc de alte materiale ca caracterul său reciclabil și nici un pericol pentru mediul înconjurător. În afară de aceasta, instalarea produsului a fost realizată cu o cusături și fără sudură, asigurându-se că spațiul dintre plăci este aproape neted și neted.

Panoul interior din aluminiu este partea principală a decorului interior, datorită limitărilor materiale ale marmurei tradiționale, pentru stilul coloanei monotone, din panoul din aluminiu din coloană, cu o manoperă metalică și culori bogate, rezolvând perfect această problemă. Astfel, cu performanțe de performanță superioare și proces de modelare, panoul din aluminiu din coloană este utilizat pe scară largă. Conform cerințelor de proiectare diferite, acesta poate fi procesat în diferite specificații și în funcție de suprafață, gaură, model și efectul perfect al luminii.

Panoul din aluminiu al pilonului interior este de a realiza un mod perfect de arc, formă, design gol. Cu o lungime de până la 4 metri și o lățime de 1,5 metri, panoul poate fi împărțit în jumătate, o treime, un sfert din placă, în funcție de diferitele cerințe de decor interior.


1, nituit pop Coloană Placaj de aluminiu panou-1.jpg

2, suport pentru alum

3, spuma

4, Panou din aluminiu de placare

5, Șurub auto-filetat

6, Sealant

7, tub din oțel pătrat

8, Îngerul Angel

9, Fixați șuruburile

10, Șurub de expansiuneColoana Placaj de aluminiu panou-2.jpg


IMG_0560.JPGIMG_3169.JPGIMG_9893.JPG包柱铝蜂窝铝板3 - 副本.jpg
15 联系 方式 2.jpgAnchetă