Cârlig pe panoul de aluminiu

Cârlig pe panoul de aluminiu

Specificații: personalizate

Grosime: de obicei 1.5-3.0mm

Tratament de suprafață: poliester pulverizat, acoperit cu PVDF, imprimare cu transfer termic, tratament cu efect de marmură

Materie primă: aliaj de aluminiu 1100, 3003, 5257, seria 6061

Tara de origine: Guangdong China

Detalii produs

Hook on Aluminum Suprafața panoului este plat, cu o structură cârligă paralelă cu o singură direcție. Panourile sunt asamblate în mod regulat prin chila, un fel de panou din aluminiu interior de tavan. Are o suprafață netedă, o structură de chilă unilateală paralelă și un design unic, ar putea controla bine activitatea dintre plăci și asigurarea că spațiul dintre plăci este aproape neted și neted. Fiecare creasta panoului este clar, lățimea diferită poate obține o varietate de combinații.

Sistemul Hook On Aluminum Panel este structurat, generos și cu un aranjament compact, ar putea spori spațiul de vizualizare, simte un puternic simț modern. Are caracteristici de rezistență la flacără, anti-coroziune, rezistență la umiditate, montare și demontare ușoară, construcție ușoară și întreținere.

Culoarea ar putea fi personalizată, iar panoul din aluminiu de interior din aluminiu perforat este folosit pe scară largă în spații de birouri, spitale, aeroporturi, cluburi, bănci, centre comerciale, săli de conferințe, săli experimentale, săli de expoziții și alte locuri.


Stâlp de suspendare de 1,8 mm Hook On Aluminum Panel-1.jpg


2, Piese agățate de 50 de chile principale


3, Piese de agățat de cârlig pe chila


4,50 chile principale


5, chile în formă de Z


6, Cârlig pe plafon de aluminiu panou

Hook pe panoul din aluminiu-2.jpg


IMG_6033.jpgIMG_6132.jpg

广州云峰珠宝城.jpg深圳滨海医院 (16).jpg
15 联系 方式 2.jpg


Anchetă