Panoul de tavan lemn de cereale din aluminiu

Panoul de tavan lemn de cereale din aluminiu

Caietul de sarcini: personalizate

Grosime: de obicei 1.5-4.5 mm

Tratarea suprafeţei: transfer termic imprimare

Materie prima: aliaj de aluminiu 1100, 3003, 5257, seria 6061

Tara de origine: Guangdong China

Detalii produs

Lemn de cereale din aluminiu plafoane panou ieşi, care a adus un dram de culori pentru câmpul architecturale, arătând temperamentul clasic elegant, lasa oameni au un sentiment de aproape. Culoare lemn de cereale din aluminiu panou de tavan este frumos, efectul este realist şi cu textura clar, în vizual este destul de bun pentru a se potrivi lemn masiv! În acelaşi timp, acesta se poate baza pe nevoile reale ale clienţilor, din accidentat, mată şi alte efecte, în simt mai aproape de lemn masiv.

Panoul de tavan lemn de cereale din aluminiu a appearance、colorful elegant şi naturale şi variate modele. Ea are mai multe avantaje decât materialele lemnoase. Precum focul dovada, rezistenta la coroziune, mucegai dovada, rigiditate mare şi intensitate. Lemn de cereale din aluminiu plafon panoul de greutate este lumina, asemenea cu caracteristică de foc rezistenta, rezistenta la umiditate, şi instalarea şi întreţinerea este de asemenea foarte simplu, economisind o mulţime de costurile de întreţinere.  Puteţi menţine culoarea ultima pentru 10 ~ 15 ani.

Bria pe lemn de cereale din aluminiu plafon panou prin tehnologia de transfer termic, lemn de cereale va fi imprimată pe un strat de aluminiu acoperite cu suprafaţa panoului. Cu o calitate excelentă, realist textură, puternic model uzura, intemperii înaltă tehnologie tratament de suprafaţă poate menţine o durată luminoase.


1:Steel suportWood grain Aluminum ceiling panel-1.jpg


2:expansion surub


3:self-atingând cu şurub


4:Angle otel


5: surub NIT


6:Alum suport


Panou de 7:aluminum


Wood grain Aluminum ceiling panel-2.jpg


虎门国际购物中心 (17).jpg  虎门国际购物中心 (18).jpg
15联系方式2.jpg


Anchetă