Panou de perete din aluminiu din porumb din lemn

Panou de perete din aluminiu din porumb din lemn

Specificații: personalizate

Grosime: de obicei 1.5-3.0mm

Tratament de suprafață: imprimare prin transfer termic

Materie primă: aliaj de aluminiu 1100, 3003, 5257, seria 6061

Tara de origine: Guangdong China

Detalii produs

Guangdong Bahe materiale de constructii Co, Ltd a fost inovare dedicat ca un indicator important al dezvoltării companiei. Noi introducem tehnologia italiană de transfer de cereale din lemn, operează și dezvoltă o personalitate diferită a produselor din panouri din aluminiu din lemn din aluminiu. Model de înaltă calitate superb, textură de culoare realiste, uzură model de solid, să îndeplinească cererea de pe piață pentru panouri din lemn de aluminiu perete de cereale și să promoveze dezvoltarea industriei.

Principala funcție a Panoului de perete din aluminiu este efectul decorativ al clădirii. Poate proteja peretele, sporește rezistența peretelui, durabilitatea, prelungește durata de viață a peretelui și îmbunătățește utilizarea funcției peretelui. Panourile din aluminiu de perete din lemn de granit pot îmbunătăți, de asemenea, izolația pereților și capacitatea de izolare fonică, îmbunătățind efectul artistic al clădirii, înfrumusețând mediul. O instalare convenabilă poate scurta foarte mult durata decorării clădirii.

Structura de lemn din aluminiu a devenit un nou material de decorare pentru protecția mediului, iar în zilele noastre, din ce în ce mai multe proiecte se aplică panoului din aluminiu din cereale din lemn în decorațiuni interioare și exterioare moderne.


5 节点 图 标题 .png

1, Suport din oțel Perete din lemn Aluminiu Panou de perete-1.jpg


2, șurub de expansiune


3, Șurub de autoizolare


4, oțel ingerat


5, nit cu spătar


6, Suport de alum


7, panou din aluminiu


Perete din lemn din aluminiu Panoul de perete 2.jpg


广州保利国际贸易中心7.JPG广州保利国际贸易中心 (31).JPG
15 联系 方式 2.jpg


Anchetă