Panou din aluminiu pentru balustrade de lemn

Panou din aluminiu pentru balustrade de lemn

Specificații: personalizate

Grosime: de obicei 1.5-3.0mm

Tratament de suprafață: imprimare prin transfer termic

Materie primă: aliaj de aluminiu 1100, 3003, 5257, seria 6061

Tara de origine: Guangdong China

Detalii produs

Balustrada scărilor este un mijloc de transport a pietonilor cu ajutorul unei benzi transportoare. Materialele utilizate în pachetul de balustradă trebuie să ia în considerare coordonarea și siguranța designului arhitectural. Materialele utilizate în mod obișnuit pe piață sunt panoul de aluminiu pentru balustrade din lemn și placa din oțel inoxidabil. Și liftul sau scara de mână este mai extinsă.

Lăcașul de aluminiu și panoul de aluminiu preferă panoul din aluminiu de tip Atypical și produsele de aluminiu din fibre de lemn, prin culoarea culorilor, scările rulante și alte părți, ar putea să se conecteze împreună, astfel încât liniile spațiului interior să arate fluență și integritate.

Structură din lemn Parapete de aluminiu panou utilizate fără sudură de instalare, Sistemul cadru este conectat direct cu panoul de aluminiu pentru a asigura stabilitatea sa, și nu va fi ușor de căzut și pot fi proiectate pentru a fi diferite Rezervor de lumină, efectul decorativ este foarte bun. Structura de lemn din aluminiu a devenit un nou material de decorare pentru protecția mediului, iar în zilele noastre, din ce în ce mai multe proiecte se aplică panoului din aluminiu din cereale din lemn în decorațiuni interioare și exterioare moderne.


1, Suport din oțel Lemn de brad Parapete din aluminiu Panel-1.jpg


2, șurub de expansiune


3, Șurub de autoizolare


4, oțel ingerat


5, nit cu spătar


6, Suport de alum


7, panou din aluminiu

Struguri din lemn bara de aluminiu Panel-2.jpg


DSCN9649.JPGDSCN9651.JPGIMG_2774.JPG

IMG_2787.JPGIMG_2788.JPG
15 联系 方式 2.jpg


Anchetă