Panou de placare din aluminiu

Panou de placare din aluminiu

Specificație: personalizată

Grosime: de obicei 2.0-3.0mm

Tratament de suprafață: poliester pulverizat, acoperit cu PVDF, imprimare cu transfer termic, tratament cu efect de marmură

Materie primă: aliaj de aluminiu 1100, 3003, 5257, seria 6061

Tara de origine: Guangdong China

Detalii produs

Panoul de placare din aluminiu are o caracteristică ușoară, rigiditate bună, rezistență ridicată, rezistență la intemperii, anti-poluare, în special forma sa unică, personalitate remarcabilă, precum și modele bogate. A jucat o performanță decorativă excelentă pentru a satisface cererea clienților pentru produse personalizate, și având o selecție largă de culori, a fost favorizată de majoritatea proprietarilor.

Echipamentele avansate de prelucrare a companiei Bahe asigură că precizia modelului panoului de acoperire din aluminiu și eficiența prelucrării pot fi introduse în designul de model pentru a trimite programarea mașinii de găurit NC, tăind modelul de design, echipamentele de suprafață îndeplinesc dimensiunile mari ale necesităților de procesare a plăcii. Panoul de placare din panouri de aluminiu se realizează astfel încât să se realizeze proiectarea camerei și proiectarea spațiului multistrat. Are tipul de suprafață plană și perforată. Fiecare piesă de panou din aluminiu este de precizie artizanală, este un material de decor magnific și clasic pentru noile construcții de exterior pe scară largă, tavane, decorațiuni interioare de pereți despărțitori.


5 节点 图 标题 .png

1, Pop rivt Placa de aluminiu pentru placaj din tablă de aluminiu - 1.jpg

2, suport pentru alum

3, spuma

4, Panou din aluminiu de placare

5, Șurub auto-filetat

6, Sealant

7, tub din oțel pătrat

8, Oțel unghiular

9, Fixați șuruburile

10, Șurub de expansiune
Aluminiu Carve Camber Placare Panou-2.jpg

2492国家大剧院.jpgIMG_5983.jpg

6358596753866982805817405.jpg11 我们 的 工厂 标题
Anchetă