Panoul de placare din aluminiu curbat

Panoul de placare din aluminiu curbat

Caietul de sarcini: personalizate

Grosime: de obicei 2.0-3.0 mm

Tratament de suprafață: poliester pudra filmate, PVDF filmate, transfer termic imprimare, marmură efect tratamentul

Materie prima: aliaj de aluminiu 1100, 3003, 5257, seria 6061

Tara de origine: Guangdong China

Detalii produs

Curbe placari aluminiu panou este modul de a realiza design spaţiul arcului şi multi-nivel. O mare varietate de culori, alegerea suprafaţă tratament şi curbură, panoul de placare face cu arc în formă de aluminiu devine perspectivele de evoluție. Curbe placari aluminiu panou este cu arc, arc şi în formă de val trei stil în formă de arc, acesta ar putea fi făcute ca perforat sunet tratament sau cu ecran plat.

O combinaţie de curbe placari aluminiu panou linii şi culoare, nu doar Arată performanţa de linia dreaptă, dar, de asemenea, poate avea mai multe performanţe şi stil.

Cerințe de proiectare proiect diferite nu sunt acelasi arc, deci regimul şi metodele de prelucrare este mai complexă, cerinţele echipamente de prelucrare şi cerinţe de proiectare de designer sunt foarte mari, este nevoie de producator au puterea pentru a produce.

Stilul său unic în design şi variat forma satisface decorarea de faţadă. Panoul de placari exterioare aluminiu devine un decor magnific şi elegant material pentru constructii noi la scară largă în aer liber. iar Bria compania are puterea de a realiza acest lucru.


1、pop rivtCurved Aluminum Cladding Panel-1.jpg

2、Alum suport

3、Foam

Panoul de placare 4、aluminum

5、Self-atingând şurub

6、sealant

7、Square otel tub

8、Angle otel

9、set suruburi

10、expansion surub
Curved Aluminum Cladding Panel-2.jpg


6358302908309704302248263.jpg

Anchetă