Gol în panoul de placare din aluminiu

Gol în panoul de placare din aluminiu

Caietul de sarcini: personalizate

Grosime: de obicei 1.5-3.0 mm

Tratament de suprafață: poliester pudra filmate, PVDF filmate, transfer termic imprimare, marmură efect tratamentul

Materie prima: aliaj de aluminiu 1100, 3003, 5257, seria 6061

Tara de origine: Guangdong China

Detalii produs

Gol afară din aluminiu schelete panoul este o formă arhitecturală Cortina perete aluminiu panou construcţiei, gol afară pe panoul de aluminiu într-o varietate de modele artistice, nu numai au efect decorativ, dar, de asemenea, poate reflecta diferite clădiri în numele cultura.

Gol în panouri de perete cortina producătorilor de panoul de aluminiu au nevoie mare de informaţii şi precizie echipamente CNC, şi nevoia de o echipa de design profesional, schitele programare prelucrare, crea o artă perfectă gol afară din aluminiu panoul de produse.

CNC de prelucrare şi comandă numerică de construcţie este prin utilizarea echipamente CNC pentru prelucrare materiale, şi digital constructii este "digitale" şi "construcţii" conceptul altoire, a început să-şi redefinească Discursul arhitectural original.

Gol în perete cortina este sub suportul de propriul discurs sistem şi comandă numerică echipamente pentru construirea, se bazează pe "Prelucrare CNC" şi "CNC constructii"

Importam un pumn de comandă numerică maşină apel TRUMPF. Este un panou de full-automate bate CNC de stantat importate din Germania. Fiecare bucată de artă sculptate aluminiu panou sunt între indivizi, aceasta creşte elemente artistice pentru construirea de decorare. Se aplică de decor de perete cortina de interior si exterior şi plafonul suspendat. Devine hot tendinte pentru decor modern.


1、pop NITHollow Out Aluminum Cladding Panel-1.jpg

2、Alum suport

3、Foam

Panoul de placare 4、aluminum

5、Self-atingând şurub

6、sealant

7、Square otel tub

8、Angle otel

9、set suruburi

10、expansion surub

Hollow Out Aluminum Cladding Panel-2.jpg


687dc00d-50bb-454d-9830-55d3ee1b7519.jpg 佛山图书馆新馆 (1).jpg

佛山图书馆新馆 (2).jpg 佛山图书馆新馆 (3).jpg镂空铝单板 (3).jpg


Anchetă