Panoul de placare din aluminiu neregulate

Panoul de placare din aluminiu neregulate

Caietul de sarcini: personalizate

Grosime: de obicei 2.0-3.5 mm

Tratament de suprafață: poliester pudra filmate, PVDF filmate, transfer termic imprimare, marmură efect tratamentul

Materie prima: aliaj de aluminiu 1100, 3003, 5257, seria 6061

Tara de origine: Guangdong China

Detalii produs

Bratu este angajat în cercetarea şi proiectarea neregulate panoul de placare din aluminiu pentru a satisface cerinţele de construcţie de decorare. Combinat cu nevoi diferite constructii, Bria personaliza aluminiu în formă perfectă schelete panoul de produse. Ca acest neregulate panoul de placare din aluminiu produse, aprins elemente exterioare si intregul interior.

Neregulate stil de design panoul de placare din aluminiu este unic, structura este arbitrară, si are diferite forme. Odată cu integrarea de elemente decorative moderne şi simţul ori de design, este deplin reflectate de esenţa de panoul de aluminiu neregulate.

De ne-standard aluminiu panoul de proiectare şi prelucrare de panoul de aluminiu, are nevoie de producatori au o cerere mare, şi cere ca fabricantul cu mare producătoare de tehnică şi echipamente avansate. Bria ştie acest lucru şi să realizeze importanţa de a construi o echipă de profesionişti designer, deci vom crea o echipă profesională de proiectare şi sprijinirea importate de precizie de prelucrare echipamente, îmbunătăţi panoul de aluminiu în formă de speciale, sistemul de procesare, oferind un platforma comunicate. În funcţie de design creativ designer, oferi desene preliminare pentru a aprofunda, precum şi modelul de referinţă. Suport cu instalare de orientare, până la terminarea acceptarea. Exterioare neregulate panoul de placare din aluminiu a devenit unul dintre decorarea de faţadă populare constructii moderne.


1、pop rivtIrregular Aluminum Cladding Panel-1.jpg

2、Alum suport

3、Foam

Panoul de placare 4、aluminum

5、Self-atingând şurub

6、sealant

7、Square otel tub

8、Angle otel

9、set suruburi

10、expansion surub


Irregular Aluminum Cladding Panel-2.jpg


IMG_1499.JPG 友谊商店国金店 (2).jpg

友谊商店国金店 (3).jpg 友谊商店国金店 (1).jpg11 我们的工厂标题.jpg
Anchetă