Efect de marmură panou de placare de aluminiu

Efect de marmură panou de placare de aluminiu

Specificații: personalizate

Grosime: de obicei 1.5-3.0mm

Tratament de suprafață: tratament cu efect de marmură

Materie primă: aliaj de aluminiu 1100, 3003, 5257, seria 6061

Tara de origine: Guangdong China

Detalii produs

Panoul din aluminiu din piatră cu materiale de marmură are o rezistență la apă și o rezistență la coroziune la o varietate de solvenți chimici. Are rezistență ridicată la foc, astfel că focul nu va produce gaze toxice atunci când acesta este ars. Efectele din marmura Efectele din panouri de aluminiu sunt stabile, autocuratarea este puternica si are o diversificare a culorii.

Piatra de model de aluminiu panoul de produse de piatra de suprafata de eșantionare model este foarte real, are textură bogată de piatră, efectul este mai realist. Și există multe modele de piatră de suprafață, puteți alege stilul pe care îl doriți în liniile de piatră existente sau puteți furniza mostrele noi de model pentru a crea un stil mai frumos. Luciu de suprafață este mare, placa netedă nu pată ulei, ușor de curățat.

Efectul de marmură Panourile de placare din aluminiu au rezistență la apă și rezistență la coroziune la orice solvent chimic. Nu va apărea gazul otrăvitor ca caracter de foc. Este folosită în mod înțelept datorită stabilității ridicate, caracterului autocurățitor și a diferitelor culori. Comparativ cu piatra adevarata din marmura, panourile de placaj din aluminiu cu efect de marmura sunt mai mult de modelare si instalare usoara, precum si cu o rezistenta usoara, rezistenta ridicata, rezistenta ridicata, buna rezistenta la flacara, satisfac cerintele de incendiu si alte caracteristici. Din ce în ce mai mult, designerul a pus-o la prima alegere.


1, nituit pop Efect de marmură din placă de aluminiu panou-1.jpg

2, suport pentru alum

3, spuma

4, Panou din aluminiu de placare

5, Șurub auto-filetat

6, Sealant

7, tub din oțel pătrat

8, Îngerul Angel

9, Fixați șuruburile

10, Șurub de expansiune


Efect de marmură din placă de aluminiu panou-2.jpg


仿石纹 (1).jpg仿 石纹 (2)11 我们 的 工厂 标题Anchetă