PVDF filmate panoul de placare din aluminiu

PVDF filmate panoul de placare din aluminiu

Caietul de sarcini: personalizate

Grosime: de obicei 1.5-4.0 mm

Tratarea suprafeţei: PVDF acoperite

Materie prima: aliaj de aluminiu 1100, 3003, 5257, seria 6061

Tara de origine: Guangdong China

Detalii produs

PVDF acoperite cu aluminiu schelete panou sunt utilizate pe scară largă pentru rezistenta superioara vreme, rezistenta la coroziune, lumină şi aspect frumos, uşor de instalare şi alte avantaje, a devenit noi materiale metalice decorative pentru interior o clădire mare şi decoratiuni exterioare.

PVDF acoperite cu aluminiu schelete panoul are protecţie superioară a mediului şi, plasticitate sale de modelare este de neînlocuit pentru alte materiale de constructii, a căutat de arhitecti.

PVDF acoperite cu aluminiu schelete panoul este utilizat pentru o varietate arhitecturale peretilor, hol fatada, baldachin, piloni, crescute coridoare, pod pietonal si alte piese de decor.

Există mulţime s de performanţă excelentă de PVDF acoperite cu aluminiu schelete panou

1, fluorocarburi acoperire a suprafeţei de panoul de placare din aluminiu are vreme excelentă rezistenţă şi anti-ultraviolete performanţă, culoare de durată şi stabil, nu este uşor să se estompeze.

2, performanţă acid şi alcaline, poate rezista harsh mediu de vânt şi soare.

3, are aderenţă bună, rezistenţă ridicată, rezistenţă, rezistenţă puternică la poluarea de impact, buna acoperire, uşor de curăţat.

4, este cu culori bogate, stralucitor si frumos, bun textura. Există monocrom vopsea, vopsea metal, vă puteţi maximiza cerinţele clientului întâlni.

O combinaţie de răşină PVDF şi culori anorganice poate lucra o durabilitate mai mare de 10 ani. Acesta îndeplineşte cerinţa de culoare de nevoia de construcţie modernă. Este de asemenea populare de-a lungul arhitect şi designer cu caracterul reciclabile şi nici un rău pentru mediu.


1、pop NITPVDF Coated Aluminum Cladding Panel-1.jpg

2、Alum suport

3、Foam

Panoul de placare 4、aluminum

5、Self-atingând şurub

6、sealant

7、Square otel tub

8、Angle otel

9、set suruburi

10、expansion surub


PVDF Coated Aluminum Cladding Panel-2.jpg


3.jpg  IMG_3922.JPG

IMG_3925.JPG QQ图片20150907094148.jpg 梅州客都汇 (16).JPG
16 联系信息3.jpgAnchetă