Sofite de acoperiş PVDF filmate panoul de aluminiu

Sofite de acoperiş PVDF filmate panoul de aluminiu

Caietul de sarcini: personalizate

Grosime: de obicei 1.5-3.0 mm

Tratarea suprafeţei: PVDF acoperite

Materie prima: aliaj de aluminiu 1100, 3003, 5257, seria 6061

Tara de origine: Guangdong China

Detalii produs

Design şi decoraţiuni de clădirea Sofite de acoperiş, cu timpul de dezvoltare, în special clădiri moderne high-end pe intrados acoperiş partea, acoperiş intrados PVDF acoperite cu panoul de aluminiu a fost folosit pe scară largă.

Acoperiş intrados PVDF acoperite cu aluminiu panou este folosit pe scară largă în decor interior si exterior ca greutatea excelent vremea resistance、corrosion resistance、light şi uşor pentru a instala.

Acoperire PVDF intrados acoperite cu aluminiu panou caracteristici: în primul rând, este uşor de instalat. În funcţie de nevoile decorativ suprafaţa clădirii, PVDF acoperite cu aluminiu panou transformate în caietul de sarcini specifice dimensiunea prin sudare, indoire si alte tehnologii. Orice modelare geometrică complexă poate fi personalizat. Este structura metalica, simplu şi convenabil. În al doilea rând, culoarea este capacitatea de diversitate şi vremea. S-ar putea face culoarea în funcţie de culoarea Pantone corespunzătoare ot pe baza cerinţelor de designer.

Acoperire PVDF intrados acoperite cu aluminiu panou procesul de pulverizare: în primul rând, placa înainte de pulverizare, foaie de suprafaţă trebuie să treacă prin tratament ulei de decontaminare şi chimice pentru a produce film de crom, pentru a spori aderenta suprafaţa glazură şi metal şi oxidare rezistenţă, este propice pentru a prelungi durata de viaţă utilă vopsea a membranei.

Acoperis intrados PVDF acoperite cu panoul de aluminiu, de asemenea, este popular pe tot parcursul arhitect şi designer cu caracterul reciclabile şi nici un rău pentru mediu.


1、pop NITRoof Soffit PVDF coated Aluminum  Panel-1.jpg

2、Alum suport

3、Foam

Panoul de placare 4、aluminum

5、Self-atingând şurub

6、sealant

7、Square otel tub

8、Angle otel

9、set suruburi

10、expansion surub

Roof Soffit PVDF coated Aluminum  Panel-2.jpg


广州海印又一城.jpg IMG_3608.JPGIMG_3913.JPG   广州海印又一城.jpg12 我们的工厂2.jpg


15联系方式2.jpgAnchetă