Sistemul de placare din aluminiu pentru pereți exteriori din mall

Sistemul de placare din aluminiu pentru pereți exteriori din mall

Tratament de suprafață: acoperiri PVDF
Coating Brand: PPG, Akzo Nobel
Material: aluminiu, aliaj de aluminiu
MOQ: 200 de metri pătrați
Clauza de livrare: FOB, CIF

Detalii produs

Ca formă de perete cortină, furnirul din aluminiu cu pereți cortina este utilizat în principal pentru zidurile de umbrire și pereți non-iluminat în loc de pereți mozaic și de sablare generală. Cu greutate redusă, rigiditate ridicată, rezistență la intemperii și rezistență la coroziune; Acesta poate fi prelucrat în diverse forme complexe, cum ar fi planul, suprafața arcului și sfera, cu un tratament de suprafață colorat bogat, o instalare și o construcție simplă, o curățare și întreținere convenabilă, precum și funcții excelente de protecție a mediului și protecție împotriva incendiilor. Datorită acțiunii diferitelor sarcini pe clădiri înalte în permanență, în special presiunea vântului mare, mozaicul este ușor de căzut, iar materialul peretelui cortinei cu duritate slabă va fi deformat datorită presiunii vântului mare.


aluminum-cladding-system.jpg

aluminum-cladding-panels-1.jpgaluminum-cladding-panels-2.jpgaluminum-cladding-panels-3.jpgPlafonul din aluminiu este adecvat pentru decorarea clădirii de birouri senior, birou, piață comercială, coridor, aeroport, stație, clădire fabrică, spital, club, bancă, mall, sala de expoziții etc.
Zhuhai-New-City-Aluminum-Cladding-System.jpgNew-Sun-City-Aluminum-Cladding-Wall-System.jpg
Tigu-Aluminum-Curtain-Wall-System.jpgFAQ                                                                                                      


1. De ce să alegeți BAHE?

a) Cu o experiență de 8 ani în producția de produse din aluminiu certificate (panouri de perete și plăci de plafon) în peste 30 de țări și regiuni, Singapore fiind principala noastră piață.

b) Furnizarea unei game largi de produse din aluminiu cu o bună calitate și prețul cel mai competitiv.

c) Oferirea unei sugestii de ambalare și transport pentru a evita problemele inutile.

d) A avea o echipă profesionistă, pozitivă și responsabilă pentru a oferi servicii de încredere. Aveți posibilitatea să aveți serviciul nostru post-vânzare remarcabil oricând.

e) BAHE menține întotdeauna un standard strict pentru calitatea produsului cu bună reputație. Asigurăm clienților noștri că se oferă numai produse de calitate.


2. Grosimea și dimensiunea disponibile?

Grosimea obișnuită a panoului de perete al cortinei de aluminiu este de 1,5 mm, 2,0 mm, 2,5 mm, 3,0 mm și 4,0 mm.

Dimensiunile normale ale panoului de aluminiu sunt de 1220 * 2440mm, gama de lățimi este de 900 ~ 1500mm, lungimea este de 1800 ~ 4000mm, este suficient de flexibilă pentru a fi realizată în funcție de desenul magazinului.


3. Care este garanția produsului dvs.?

Oferim o garanție de 15 ani pentru structură, împreună cu stratul PPG Brand de finisaj de suprafață PVDF.


Anchetă