Proiect de design al spațiului din panouri rotunde din aluminiu

- Nov 30, 2017 -

Odată cu avansarea tehnologiei, filmarea filmelor în cinematografe a fost digitalizată, grămezi de role de film nu mai sunt stivuite în camerele de screening. În vremurile vechi, filmele sunt stocate în rulouri de film, filmele sunt vizionate în cinematografe, rulând role în proiectoare. Designerii au adoptat mișcarea rotativă a rolelor ca temă a acestui cinematograf, capturate și portretizate într-un mediu de vizionare a filmelor, impactul și modernismul.


5.jpg


În timp ce audiența intră în hol, ei vor fi bătuți de plăci rotunde dispuse peste tot în tavan. Tamburele de film sunt reprezentate ca niște plăci rotunde imense cu diametrul de 2,8 metri, care sunt legate cu grijă de designeri, formează împreună o caracteristică de plafon enormă și puternică. Aceste plăci sunt aranjate să se suprapună între ele îndeaproape și sunt plasate în diferite înălțimi. Modelul de boabe de lemn și efectul de iluminare creează împreună un sentiment de mișcare și de suspensie, asemănător cu rolele de film înghețate în mijlocul rotației. Plăcile sunt panouri din aluminiu pictate cu modele de lemn, în cazul în care modelul de boabe de lemn îmbunătățește efectul 3D și adaugă textura panourilor plate din aluminiu .

Designerii au adoptat tonul pământului ca principală schemă de culoare pentru acest proiect, creând o atmosferă ușoară și caldă în hol. Pietre în două nuanțe de maro diferite sunt utilizate pe podea, aceste benzi lungi de piatră se aliniază cu caracteristica tavanului plăcii rotunde, pietrele mai întunecate imită umbrele acestor plăci turnate pe podea. Modelul de podea liniar, de asemenea, întărește sensul de mișcare a caracteristică tavan, rezultând într-o atmosferă dinamică în hol.


3.jpg


plăcile rotunde care reprezintă role de film continuă peste tavan, aducând un șoc vizual publicului, dar în același timp tonurile de pământ creează o atmosferă caldă în hol


1.jpg


pietre de dungi în 2 nuante de maro sunt paralele cu plăcile rotunde sub tavan, care sunt legate cu atenție de designeri


2.jpg


6.jpg


4.jpg