Procesul de gravare aluminiu furnir

- Sep 11, 2017 -

La o degresare → → acid coroziune → → → alcaline coroziune → → → → → → → oxidare de spălat de spălat de spălat de spălat de spălat de spălat de spălat de spălat de spălare.

Profile după prima coroziunii acide, după coroziune alcaline, lumina, înainte de sfârşitul de eliminare. Centru de tehnologie este gravare acidă, model mecanice, la nisip, etc. sunt determinate de coroziune acide. Diferit de eclipsa alcaline, cel mai mare avantaj de gravare acidă este modelul mecanice de puternic, cu nisip rapid, redus consumul de aluminiu, de obicei, 3-5 minute pentru a termina, aluminiu consumul este aproape alcaline gravare 1 / 8-1 / 6.

Cu toate acestea, problemele de mediu acid coroziunii tot mai deosebite: acid rezervor de gaz toxic HF de evacuare şi spălat rezervorul de poluare. Fluoruri sunt de obicei extrem de toxice şi eliminarea este mai dificil. În plus, după tratamentul acid gravare, apariţia părul negru inchis, desi ultima eroziune continuă alcaline şi lumină, pot fi luminat unele, dar încă foarte întuneric, atât pentru a creşte acest proces, dar, de asemenea, a pierdut luciul, care, de asemenea, nevoie de aluminiu furnir întreprinderilor pentru a îmbunătăţi.

Furnir de aluminiu gravare procesul efectiv îmbunătăţeşte eficienţa producţiei de furnir de aluminiu reduce costul de producţie de aluminiu furnir şi aduce despre poluarea mediului. Prin urmare, aluminiu furnir întreprinderi trebuie să facă, de asemenea, măsurile necesare de protecţie a mediului, tendinţa de dezvoltare bun.