[Art Panel Aluminum Aluminum] Pentru clădirea de a adăuga elemente artistice

- Dec 07, 2017 -

Datorită designului creativ al designerului, permiteți fabricanților de panouri din aluminiu Bahe să creeze încă o dată un astfel de produs unic Art Hollow Aluminum Panel . Forma neregulată în gol, exprimă efectul de designer pentru a crea o unică și inovatoare pentru clădire.

 

art hollow aluminum panel


Bahe Art Hollow Aluminium Panel este o mașină de presă cu ștanțare CNC sculptată din produsele din panoul de aluminiu, mașină de găurit cu CNC selectați echipamentul importat marca TRUMPF marca germană, introduceți doar designul CAD, va programa pe mașina NC cu pumn. Mașina de perforat CNC cu instrucțiunile programului de sculptură, mașina funcționează automat, tăie, sculptând nevoile de design ale stilului, șlefuit din gura excesului de margine și apoi după tratamentul prin pulverizare, pentru a obține produse de artă perfectă din tablă de aluminiu.

 

art hollow aluminum panel


Acest lot de Art Hollow Aluminum Panel este pentru unul dintre clienții noștri din India, expoziția de clienți personalizat proiect de proiectare, utilizate în decorațiuni interioare, cu nerăbdare să efect după instalare.