Inel de cerc realizat de panou solid din aluminiu atipic

- Dec 01, 2017 -

523146_11_011.jpg


Spitalul Central Mianyang, designul general este cu standard internațional modern spital, trei părți principale ale spitalului: departamentul de ambulatoriu, departamentul medical, departamentul de spitalizare, aranjat foarte concentrat. De asemenea, departamentul medical ar putea fi împărțit de către departamentul de ambulatoriu și departamentul de spitalizare. Panoul de aluminiu din metal și tavanele din aluminiu au fost întotdeauna prima alegere pentru decorarea interioară a spitalelor. Este rezistenta la foc, rezistenta la oxidare, instalare usoara, estetica, usor de curatat, toate caracteristicile bune indeplinesc cerintele mediului spitalicesc, materialul de spargere si materialul absorbant de sunet pot fi zgomotoase pentru ca spitalul sa reduca zgomotul.


523150_15_015.jpg


Panoul solid din aluminiu atipic se bazează pe necesitățile de proiectare ale proiectului, folosesc echipamente de prelucrare a preciziei, prin tăiere, nivelare, pliere, frezare, coarne, sudare, șlefuire și procesare prin pulverizare a produselor din panouri din aluminiu.

523153_18_018.jpg


Panoul solid din aluminiu atipic are un design unic, structura este aleator și are diferite forme. Integrarea caracteristicilor decorative moderne și un sentiment deosebit al timpurilor reflectă pe deplin esența panoului solid aluminiu atipic. Prin panoul solid din aluminiu atipic, înfășurat un inel, aduce un element dinamic pentru spațiul interior.523159_25_024.jpg