Palatul Național Dachang - Elementele clasice ale panoului de aluminiu din lemn de aluminiu

- Dec 05, 2017 -

Palatul Național Dachang învață din cultura arhitecturală locală și esența construcției diferitelor grupuri etnice din China, combinate cu cultura tradițională și tehnicile arhitecturale moderne, să creeze cartea culturală a țării.


5.jpg


Sistemele de apă ale palatului național Dachang separă clădirea și situl din jur. Care formează o insulă culturală, Forma globală înseamnă "perla orientală", în timp ce clădirea principală este la fel ca o fuziune a perlei cu cultura chineză, mozaic în acest pământ fertil. Clădirea principală este streamerul plin de strălucire și luminos. Modelarea arhitecturală este concisă, magnifică, reflectând inovația chineză incluzând inovațiile și valorile de bază ale auto-îmbunătățirii. În clădirea din jurul spațiului colonial, simbolizează 56 unitatea națională și prosperitatea comună.


1.jpg


4.jpg


Forma cercului exterior și a cercului interior este specială, găurile matricei sunt reduse gradual de jos în sus, iar în cele din urmă fuziunea tehnicilor arhitecturale simbolizează cultura națională colorată în acest amestec, înseamnă unitatea tuturor etnicilor grupuri și casting comune un viitor luminos.


2.jpg


3.jpg


Panou de placare din aluminiu este o formă de expresie artistică pentru panoul de perete din aluminiu , cu un panou de aluminiu gol dintr-o varietate de modele artistice, nu este doar un efect decorativ și poate reflecta diferite clădiri în numele culturii.