Stația de metrou Guangzhou Placi din aluminiu

- Jan 18, 2018 -

Guangzhou-Metro-Station-Aluminum-Perforated-Suspended-Ceiling-Tiles.jpg

În zilele noastre, metroul Guangzhou se află într-o zonă în dezvoltare, există încă 14 linii de metrou din 2017, care formează o rețea de transport dezvoltată. Stația de metrou Guangzhou este o plasare densă a populației, deci designul și decorarea metroului trebuie să fie rezonabile. Stația de metrou Guangzhou Line One utilizează plăcile de plafon din aluminiu combinate.

Guangzhou-Metro-Station-Aluminum-Perforated-Ceiling-Tiles-1.jpg

acest tip de plafon, ca placi de tavan din aluminiu perforat, cu dimensiuni de 300 * 1200mm, ar putea combina dimensiuni diferite pentru a acoperi lucrurile de pe acoperiș, cum ar fi aerul condiționat, linii electrice, tubul de apă etc. , care fac efectul de iluminare mai bun.

Guangzhou-Metro-Station-Aluminum-Square-Tube-Ceiling-Tiles-3.jpg

Metroul foloseste 30 * 150 mm placi de tigla din aluminiu patrat tavan in zona publica, care se foloseste popular in decorarea plafoanelor moderne. Tavanul din aluminiu patrat tavan lungime max 6000 mm, se poate taia, pulverizați diferite culori, și instalați plafonul creativ diferite.

Guangzhou-Metro-Station-Aluminum-Square-Tube-Ceiling-Tiles-4.jpg

Guangdong Bahe materiale de constructii Co, Ltd. sa angajat să tigla din aluminiu tavan R & D, de vânzări și de producție, am terminat multe mall, stație, spital, hotel de perete de placare și soluție tavan. Dacă aveți nevoie de desen, material sau soluție de sistem, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vă vom da răspuns profesional cât mai curând posibil.