Ați văzut tavanul de aluminiu din tavan asamblat într-o rundă?

- Dec 12, 2017 -

Now Baffles aluminiu Materialele pentru tavan în domeniul decoratiunilor arhitecturale sunt utilizate pe scară largă, cele mai multe dintre ele fiind acoperite cu gresie sub formă de afișaj de tavan pe tavan. De fapt, aluminiu Baffles Ceiling pot fi personalizate într-o mulțime de formă, decor diferite, efect decorativ va fi diferit.


案例图片1.jpg


Aluminiu Baffles Plafonul în efectul vizual dă impresia că este pătrat, dar după designul îndrăzneț al designerului, plafoanele aluminiu deflectoare asambla cu formă rotundă, oferind o expresie vizuală diferită. Tăbliță din aluminiu Tavanul din aluminiu, cu candelabru agățat și decorațiuni cu pictură cu cerneală, oferă o atmosferă caldă și confortabilă. Tavanul de aluminiu de dimensiuni mici poate fi prelucrat într-o multitudine de forme diferite, curbate, ondulate etc., pot fi personalizate în funcție de cerințele clienților dintr-o varietate de forme pentru a vă satisface capriciile.


案例图片2.jpg

 

Bahe Materiale de constructii Producator se concentreze pe termen lung pe o varietate de producție de aluminiu eiling, pentru a produce plafonul de aluminiu Baffle 500.000 de metri pe lună, sunteți bineveniți să întrebați.