Profil de înalt profil și stadion de cortină din aluminiu de tip cortina elegante

- Dec 13, 2017 -

Acest stadion este situat în California, numit Roberts Pavilion, este un    stadion nou construit Colegiul de Arte Liberale din California. Pavilionul Roberts utilizează Panou de perete PVDF din aluminiu pentru decorațiuni exterioare, aspectul întreg este nobil și luminos, atrage o mulțime de oameni care au impuls să viziteze și să se bucure de acest aspect. Peretele exterior al peretelui din aluminiu din fontă din fluorină și carbon are o caracteristică a rezistenței la intemperii, rezistența la intemperii poate dura până la 30 de ani și nu va scădea culoarea.


5.jpg


Pavilionul Roberts este de asemenea strălucitor și strălucitor în timpul nopții. În zilele noastre, Panourile de perete PVDF din aluminiu au fost aplicate treptat la Wanda, Wal-mart și la alte proiecte mari din muzeu, mall-uri.


1.jpg4.jpgSala de odihnă Roberts Pavilion a folosit panoul de fagure de aluminiu ca decor de tavan, panoul din aluminiu Honeycomb Ceiling poate avea efect de izolare fonică, este materialul de construcție de înaltă calitate pentru aplicații de decorațiuni interioare.

3.jpg


Dar zona de fitness Roberts Pavilion este mai ieftină, folosiți plafonul profilului de aluminiu pentru lemn , pe de o parte, pentru a consolida fluxul de aer al spațiului, dar și pentru a crește flexibilitatea designului interior și ornamentale pentru aplicarea tubului din aluminiu dreptunghiular .


2.jpg