Panou de aluminiu Design Design --- Lanțul Restaurantului

- Nov 30, 2017 -

Din punct de vedere al hranei, stilul de decorare al restaurantului pare lipsit de sens. Acesta oferă doar loc pentru clienți, unele dintre stilurile de decor sunt auto-publicitate, în timp ce altele fac clienții reverie. Nu este nici o îndoială că acesta din urmă nu este atât de convingător. Deci, la începutul acestui proiect, singurul factor considerat este: trebuie să fie contemporan.


vizualizarea decorului panoului din aluminiu

4.jpg
5.jpg

Cateringul este de fapt o experiență multi-senzorială; indicele de excitare provine de la stimulul neașteptat. Deci, creăm o scenă ciudată pentru oameni, în timp ce ei fac lucruri familiare pentru a obține o experiență plină și complicată.


Design interior al panoului din aluminiu

6.jpg11.jpg

Lumina este un instrument, care obișnuia să facă emoții, că există întotdeauna temperatură.

11.jpg12.jpg13.jpg15.jpg

Aluminiu este atât materiale ofensive, cât și materiale protectoare, rezultând un sentiment de criză și insecuritate. Este, fără îndoială, cel mai bun mod de exprimare a scenei ciudate. Întregul proiect este înfășurat și împărțit pe un singur material. Are intervale virtuale și de realitate, suprapunere fuzzy multi-strat a experienței vizuale. Realizarea unei atmosfere ciudate și interesante. De asemenea, menține legătura dintre blocuri. Dimensiunea blocului este determinată de sentimentul de securitate.


panoul de aluminiu ca material

1.jpg2.jpg


Fiecare bucată de partiții de perforare este vizor. Aceasta dezvăluie povestea oamenilor și a evenimentelor. Numai fluxul de povești este plin de viață, seamănă cu simbolurile figurative, odată ce l-ați văzut, a dispărut.

8.jpg9.jpg