Principalii factori care determină calitatea și prețul plăci de plăci din aluminiu

- Sep 11, 2017 -

Materiale de aluminiu pentru tavan sunt din aliaj de aluminiu, nu poate fi nici aluminiu pur. Dar din cauza diferite aliaje conţinut cauzate de proprietati mecanice de aliaj de aluminiu este diferit, curent uz casnic de variolă materiale pentru aliaje de aluminiu este împărţit în cinci clase:

Clasa: aliaj de aluminiu-magneziu, conţine, de asemenea, parte de mangan, cel mai mare avantaj al materialului este capacitate bun antioxidant, si datorita continutului de mangan, deci au o anumită rezistenţă şi rigiditate, este materialul ideal pentru a face variolă. China Southwest aluminiu plante din aluminiu de prelucrare de performanţă de cel mai stabil.

Clasa a doua: aliaj de aluminiu-mangan, materiale rezistenţă şi rigiditate puţin mai bună decât din aliaj de aluminiu-magneziu. Dar capacitatea de antioxidant este uşor mai mică decât a aliajului de aluminiu-magneziu. Cum ar fi ambele părţi se efectuează tratament protector, practic pentru a rezolva său antioxidant capacitatea nu este la fel de bun ca neajunsurile din aliaj de aluminiu-magneziu, interne marin din aluminiu de aluminiu procesare performanta de cel mai stabil.

Clasa a treia: aliaj de aluminiu, aliaj de mangan, magneziu conţinut mai puţin. Deci puterea şi rigiditate sunt semnificativ mai mici decât cele din aliaj de aluminiu-magneziu şi aliaj de aluminiu-mangan (dar preţul său este scump). Din cauza sa moale, uşor de proces, atâta timp cât o anumită grosime, de bază pentru a satisface cele mai de bază planeitate