Decoratiuni interioare indoite - panouri de aluminiu asemanatoare lemnului

- Dec 01, 2017 -

9.jpg

Numeroase panouri ascuțite din lemn, cum ar fi aluminiu, înfășoară întregul interior al unui centru de cartier din Shanghai, aduc împreună comunitatea locală și creează o atmosferă caldă și sinceră.

Pădurea subterană numită, proiectul Wutopia Lab este conceput ca ultima parte a clubului Onepark Gubei, care a finalizat deja alte spații, cum ar fi fitness, yoga, SPA, piscină, cafea, loc de joacă pentru copii.


10.jpg


Dezvoltatorul a vrut să creeze un spațiu mai "socializat", concentrându-se asupra modului de utilizare a clădirilor ca instrument, pentru a activa semnificația centrelor comunitare în condițiile unei restricții interne deschise și pentru a promova în continuare comunicarea cartierelor


1.JPG


Clădirea cu două etaje, care acoperă un spațiu total de 1.000 de metri pătrați, constă din sala de conferințe, sală de lectură, bibliotecă pentru copii, galerie și cameră audio-vizuale. Situat în Onepark Gubei - un cartier rezidențial de înaltă calitate și un loc fertil în Shanghai - vizitatorii intră în clădire cu o scară imensă acoperită cu lemn, care poate fi, de asemenea, utilizată ca un spațiu public pentru a selecta și a lua o privire rapidă asupra cărților.

7.jpg


Arhitecții au dorit să creeze ideea scrierii libere și a scenei artistice în spațiul interior. Ei au fost însărcinați să reproiecteze proiectul deja construit. În implementarea specifică, arhitecții folosesc cea mai rezonabilă și mai economică metodă de a interveni în schimbările de proiectare.

Fără a schimba structura originală, zonarea, normele și alte baze de proiectare a cazului, întregul mediu spațial își completează renăscutul. La podeaua de la intrare (podea superioară), panoul de aluminiu din lemn de curbură se ridică încet și cade, candelabrele de tip nor-lustruiesc prin loc, ca și cum verdeața din curte este invitată în interior și rafinată să formeze un spațiu liber ca o pădure. Locuitorii comunității pot elimina masca în viața socială și au o comunicare relaxată aici cu o bucurie a festivalului. 6.jpg

"Pe măsură ce oamenii trebuie să fie scufundați, arhitecții au folosit o suprafață mare de negru pentru a diminua gradul de activitate și, în continuare, folosesc negru și luminos pentru a crea un spațiu mai mult privat și meditativ atât în ​​aripi, cât și în baie", a adăugat arhitecții .

Arhitecții au dorit să creeze cea mai misterioasă dispoziție de baie în cadrul întregii comunități. Centrul de cartier a ajuns la viziunea arhitectului de comunicare și gândire gratuită.

3.jpg


5.jpg