Există mai multe tipuri de furnir de aluminiu?

- Sep 11, 2017 -

1 lemn de cereale din aluminiu furnir: suprafaţa de furnir din aluminiu tratate cu lemn în efectul de Arte şi meserii din lemn, Furnir de aluminiu imitație lemn de cereale din cauza caracteristicilor sale superb, woody uzura realist model popular cu publicul.

2 Piatra aluminiu furnir: printr-un proces de pulverizare speciale în suprafaţa de furnir aluminiu, prelucrarea pietrei tridimensional efect

3 sculptate aluminiu furnir: utilizarea maşină de gravat în suprafaţa de furnir din aluminiu sculptate pre-proiectate model bine, sculptate aluminiu furnir model poate fi personalizat în funcţie de nevoile clientului.

4 Box aluminiu furnir: utilizaţi un dispozitiv digital de stantare găuri în diverse forme pe suprafaţa de un furnir de aluminiu, care pot fi adăugate în funcţie de necesităţi.

5 fluorocarburi aluminiu furnir:, de asemenea, cunoscut sub numele furnir plat din aluminiu, strat de suprafaţă cu fluorocarburi strat, strat de praf, spray de vopsea din poliester, fluorocarburi pre-rola patru categorii.


Producătorii de furnir din aluminiu pot fi personalizate in functie de nevoile reale de clienţi într-un băţ de aluminiu furnir, furnir conic aluminiu, aluminiu curbat furnir si alte forma ciudat. Aceste aluminiu furnir utilizarea practică a unei game largi de decorativ puternic.