【Tiger Pulbere】 Interioară Coloana din aluminiu placare de acoperire panoul de tratament de suprafață

- Dec 13, 2017 -

Decorațiuni interioare produse de panouri din aluminiu, inclusiv panoul din aluminiu de coloană de perete, panoul din aluminiu de perete, plafonul din aluminiu, etc, tratamentul de suprafață este în general utilizat pentru acoperirea cu pulbere, estetică, durabilitate. Recunoscut la nivel internațional cel mai bun strat de pulbere este Statele Unite Tiger pulbere, performanța sa, durata de viață este mai bună decât orice acoperire pulbere generală de pe piață.


Column Aluminum Cladding Panel

 

Noi Bahe este Statele Unite ale Americii Tiger pulbere de brand desemnați producătorii pulverizator, furnizarea profesională de înaltă calitate pudră suprafață produse din aluminiu panou pentru high-end interior arhitectural. Dongguan auriu galben frunze de companie selectate Bahe lui alb tigru pulbere tratament de suprafață pentru Column Aluminiu Cladding Panel. perete panoul de aluminiu și alte produse, aceasta sporește gradul întregului efect de decor interior suprafață spațiu. Și nu vă faceți griji că panourile vor fi transformate în culori prin acțiunea chimică cu oxigen


Column Aluminum Cladding Panel


Column Aluminum Cladding Panel

 

Bahe , ca materiale de constructii Producătorii de panouri de aluminiu, și ca Statele Unite ale Americii Tiger pulbere China regiune unul dintre puținele producătorii de pulverizare desemnat, se angajează clienților personalizate de înaltă calitate panoul de aluminiu și alte produse din aluminiu interior de panou, astfel încât clienții pot cumpăra cu adevărat restul asigurat!