Care sunt cerințele pentru construirea plafonului din aluminiu?

- Sep 11, 2017 -

În primul rând: linia elastică - în funcție de nivelul podelei și de designul înălțimii standard, de-a lungul pereților din jurul înălțimii tavanului și de-a lungul înălțimii liniei de tavan, în perete cu o linie de poziție a sub-fișierului .

În al doilea rând: instalați brațul principal - în joacă o înălțime bună a liniei de tavan și a liniei de poziționare a keelului, pentru a determina capătul inferior al brațului brațului și a instala bara de agățare. Spațierea sa trebuie să fie între 900-1200mm, de asemenea necesită distribuirea uniformă a punctelor de suspendare.

În al treilea rând: instalarea chilei principale - spațierea ar trebui să fie între 900-1200mm, chila principală cu piesele de chilă potrivite și agățată pentru a instala, iar cea de-a doua chila se bazează pe modelele specificate de furnir din aluminiu și instrucțiunile să executați, precum și instalarea stratului de suprafață și catarama dacă produsul ar trebui să se bazeze pe modelul selectat și instrucțiunile de efectuat.